Fluisterboot biesbosch drimmelen. sloep huren biesbosch sloepverhuur biesbosch sloep huren drimmelen sloepverhuur drimmelen 2019-01-11

Fluisterboot biesbosch drimmelen Rating: 4,5/10 959 reviews

Rondvaart de Biesbosch

fluisterboot biesbosch drimmelen

Huur een kano of een fluisterboot Wie de Biesbosch van dichtbij wil ervaren, stapt in een kano of bootje. Wij hebben vaarroutes in de Biesbosch voor u uitgestippeld. Direct aan het Nationaal Park De Biesbosch Met 40 jaar ervaring in de botenverhuur heeft u bij ons een boot die betrouwbaar en degelijk is, zodat u een onbezorgde Safaridag kunt beleven in De Biesbosch. Een tocht op maat regel je bij: — Werkendam — Dordrecht — Geertruidenberg — Dordrecht Zelf varen Zelf varen door De Biesbosch is een ultieme vrijheid ervaren. Geniet van de rustgevende omgeving tijdens een vaartocht door de Biesbosch terwijl de schipper je van alles vertelt over het gebied.

Next

bootverhuur drimmelen boot huren drimmelen bootverhuur biesbosch boot huren biesbosch

fluisterboot biesbosch drimmelen

Tijdens de vaar-wandeltocht gaat er altijd een gids van Staatsbosbeheer mee om u kennis te laten maken met het deltagebied. Het wordt steeds donkerder en de kans op Biesboschbewoners wordt groter. Ook met de fiets is de Biesbosch te ontdekken. Of u nu een dagdeel, dag of meerdere dagen wilt varen, met overnachting in de Biesbosch, het is allemaal mogelijk. Een elektrisch fluisterbootje huur je bij: — Dordrecht — Drimmelen — Geertruidenberg Eigen boot Als booteigenaar kan je met je eigen boot op verschillende punten de Biesbosch binnenvaren, namelijk via het Hollandse diep, de Amer, de Nieuwe Merwede en de Beneden Merwede. Vanuit de haven vaart u rechtstreeks de Biesbosch in.


Next

Rondvaart de Biesbosch

fluisterboot biesbosch drimmelen

Stel zelf je dagje samen. De meest beroemde Biesbosch bewoner is toch wel de bever! De Biesbosch is prachtig om te varen. Vaar met onze fluisterboot mee door de Biesbosch Bekijk nu alle voor een dagje uit met onze fluisterboot in de Biesbosch. Onze sloepen liggen bij te Raamsdonksveer. Rondvaarten Biesbosch reserveren Reserveren bij de Zilvermeeuw kan eenvoudig online via onderstaand reserveringsformulier. Bistro Amerzicht is ook een uitermate geschikte locatie voor en.

Next

Bootverhuur Drimmelen

fluisterboot biesbosch drimmelen

Wilt u met meer personen of minder personen een sloep huren bekijk dan ons Voor onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig. Bootje Gezond richt zich op familie-uitjes, vriendengroepen, een vrijgezellendag, bedrijfsuitjes, maar ook op toeristen. Nationaal Park de Biesbosch Nationaal Park Biesbosch is een natuurgebied van in totaal 265. Oplaadpalen vind je bij Biesboschcentrum Dordrecht, in de Aakvlaai en op de Vischplaat in de Biesbosch. U bepaalt zelf wie u meeneemt. Kijk voor meer informatie op. Je kunt ook opstappen op een en je door een schipper door de prachtige natuur laten varen.

Next

Sloep of bootje huren in de Biesbosch?

fluisterboot biesbosch drimmelen

Ook kunt u bij ons een uniek organiseren! Deze boot heeft ruim genoeg voor 5 volwassenen. Dagelijkse afvaartijden: Biesbosch Fluistertours B. Kijk tijdens de vaartocht goed om je heen. Dat mag, maar maximaal drie nachten mag je op één plek voor anker gaan. Als alle huur kano's al binnen moeten zijn gaat u juist op pad.

Next

Rondvaart de Biesbosch

fluisterboot biesbosch drimmelen

Laat u rond leiden voor een ervaren Biesboschgids en geniet van de mooie natuur en de rust in de Biesbosch. Wij bieden nog veel meer. Voor elke gelegenheid of dagje uit kunt u bij ons een bootje huren Biesbosch. Onze boten zijn nog geen 2 jaar oud en zijn perfect onderhouden. Vaar langs de wilgenbossen en groene oevers en door kronkelende kreekjes of rivieren met een roeiboot, kano of fluisterboot.

Next

Verhuur

fluisterboot biesbosch drimmelen

Wij, en uiteraard ook ons complete team, hopen u een keer te mogen begroeten! Het besturen van deze elektrische sloep is zeer eenvoudig omdat je met de schroef stuurt waardoor de sloep zeer wendbaar is. Deze website geeft een compleet overzicht! Liever een boottocht Drimmelen zonder zelf te hoeven varen? Het leukste en leerzaamste dagje uit! Wilt u een bus huren? Zilvermeeuw Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw vertrekt vanuit Drimmelen en biedt u de mogelijkheid om te varen door Nationaal park de Biesbosch, naar Dordrecht of naar Rotterdam. Ontdek Nationaal Park de Biesbosch! De sloep is geheel open en is voorzien van een biminitop, luxe kussenset, berging mogelijkheden in de banken en voorpunt. Vaarregels In het park zijn er voor boten en recreanten van kracht. De meeste rondvaartboten in de Biesbosch varen elektrisch. Bij Biesbosch-sloepenverhuur kunt u deze sloep heel eenvoudig online reserveren. Is de zon te fel of schuilt u liever voor de regen? Vanuit iedere entree zijn andere activiteiten te doen.

Next

Biesbosch Beleven

fluisterboot biesbosch drimmelen

Dat kan via 0162 68 26 09. Kijk bij de verschillende welke of er zijn. Rondvaartbedrijf Party-cruises organiseert diverse vaartochten vanaf de steiger bij Biesboschcentrum Dordrecht. Deze ligt op ongeveer honderd meter afstand van onze afvaartsteigers. Doordat de motor van onze boot fluisterstil is, zullen de bewoners van de Biesbosch niet snel wegvluchten.


Next

sloep huren biesbosch sloepverhuur biesbosch sloep huren drimmelen sloepverhuur drimmelen

fluisterboot biesbosch drimmelen

Elke vrijdagavond in juli en augustus is er een zomerse rondvaart door de kleinere kreken in de Hollandse Biesbosch. Check deze voor de zekerheid voordat u het water op gaat. Tijdens deze tocht combineren we de rondvaart met de fluisterboot met een prachtige wandeling in de omgeving van de Hofmansplaat. Sloep voor 5 personen huren Wilt u deze sloep voor 5 personen huren om die Biesbosch te verkennen? U kunt met onze fluisterboot in de Biesbosch optimaal genieten van de natuur doordat de boot beschikt over een kleine, stille dieselmotor. Dan bent u bij Bootje Gezond aan het goede adres. Onder het genot van een beker warme chocolademelk met beverkoek geniet je van het winterse landschap. Heerlijk varen door de kreken en sloten, genieten op een van de vele strandjes in de Aakvlaai, zwemmen, vissen, wandelen, ravotten, de mogelijkheden zijn eindeloos! Vooraf reserveren is noodzakelijk voor beiden opstapplaatsen.

Next

sloep huren biesbosch sloepverhuur biesbosch sloep huren drimmelen sloepverhuur drimmelen

fluisterboot biesbosch drimmelen

Welkom Welkom bij De Biesbosch In De Biesbosch In verhuurt en vanuit de haven van Drimmelen, de poort van. Drimmelen is gelegen in de omgeving van de Biesbosch. Bij evenementen in het recreatiegebied kan parkeren lastig zijn en langer duren dan normaal. Onder het genot van een beker warme chocolademelk met beverkoek geniet je van het winterse landschap. Wij kunnen rekening houden met o. Uw vaartocht kunt u ook combineren met een excursie, bekijk daarvoor onze of neem met ons op via 0162 68 26 09. Wilt u genieten van een boottocht in de Biesbosch en Drimmelen? Deze wordt ter plaatse ondertekend en na afloop van de huurperiode, mits de boot in orde, nietig verklaard.

Next