Zoenen is gezond. KUSSEN (ZOENEN) IS GEZOND 2019-03-01

Zoenen is gezond Rating: 5,4/10 1987 reviews

Mond op mond

zoenen is gezond

Elkaar kussen, het lijkt de normaalste zaak van de wereld, maar waarom doen we het en waarom vinden we het zo leuk? Maar als het gaat om het kussen van een minnaar tijdens de intieme ogenblikken, zegt bijna 80% dat het de beleving versterkt. Uit onderzoek blijkt dat hoe vaker partners elkaar kussen, hoe tevredener ze zijn met elkaar. Daardoor is een zoen veel meer dan een zoen. Ontdek alle gezondheidsvoordelen van een kus. Tegenvallende kus Morgen 6 juli is het Wereld Kus Dag en online datingsite Parship vond dit de uitgelezen gelegenheid om eens te onderzoeken wat een kus kan verpesten. Vier de liefde en blijf elkaar zoenen! Voordeel 3: Strakke huid Het is het hopelijk het laatste waar je mee bezig bent tijdens een romantische kus.

Next

Is zoenen gezond?

zoenen is gezond

Een kleinschalig Japans onderzoek ontdekte namelijk dat koppels die een halfuurtje kussen minder immunoglobuline hadden. Zoenen, wist je dat wij Nederlanders best een vreemd voklje zijn? Een kus is een indicator van de tevredenheid met de relatie. Het kan je hartslag versnellen tot wel 70 tot 140 slagen per minuut. Het tegendeel is echter waar: een tongzoen van tien seconden geeft je immuunsysteem al een boost. «De reacties van de mensen die erop stonden te kijken, vind ik nog het mooist. In geen enkel opzicht is deze informatie bedoeld om diagnoses te stellen of als een vervanging voor het werk van een gekwalificeerde professional.

Next

Wendy

zoenen is gezond

Calorieën verbranden met een zoen. Een mens gebruikt 146 spieren bij het uitwisselen van een zoen en doet 80 miljoen nieuwe bacteriën op wanneer hij een ander op de lippen kust. Wie met negen verschillende mensen kusten loopt op zijn beurt dan weer meer risico dan wie er maar zes had. Wij vinden het toch een goor idee. Het pakket bestaat uit een uitstekende tandverzekering met onder andere volledige vergoeding van controles bij de tandarts en de mondhygiënist.

Next

Zoenen, gezond en heerlijk!

zoenen is gezond

Het neutraliseert zuren, reinigt je gebit en het zorgt voor vermindering van een slechte adem. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. En hoeveel tong is toepasselijk? Dat zoenen erg gezond is, was al algemeen bekend. Gelukkig is het goed voor je tanden. Tijdens het zoenen train je 34 spieren in je gezicht waardoor je minder kans hebt op rimpels. Mijn gezin is mijn hart, en daarom leef ik vanuit mijn hart naar iedereen toe. Geen probleem, want door te zoenen krijgen je lichaamscellen meer zuurstof en verbrand je extra calorieën.

Next

Zoenen, gezond en heerlijk!

zoenen is gezond

Dit en nog meer verrassende feitjes over kussen lees je hier. Uit de onderzoeksresultaten bleek dat na de zoensessies het aantal antilichaampjes dat de allergenen bevocht, sterk daalde. Als je niet meer geniet van de zoenpartijen met je partner, is de kans groot dat jij en je partner geen goede match meer zijn. En eigenlijk kom je dit ook vaak tegen in een eerste communicatie. Tevens concludeerden de wetenschappers dat mensen met een huidaandoening, ontstaan door allergieën, ook baat hebben bij een flinke zoensessie.

Next

SCIENCE SAYS: Zoenen is gezond! En dit is waarom

zoenen is gezond

Hou je partner dus niet minutenlang gegijzeld met je lippen, maar hou het kort en krachtig. Tijdens een hartstochtelijke zoen verbrand je een dikke 6 caloriën per minuut tegenover ca. Ongeloof, weigering, aarzeling: het gebeurde allemaal. Geen twee dingen tegelijk Psychologen Polly Dalton en Sandra Murphy hebben ontdekt dat het bewustzijn afhankelijk is van het niveau van de perceptuele lading wanneer we iets tegelijk willen doen. Wie zes losse kuspartners had loopt beduidend meer risico dan wie er maar drie had.

Next

7 redenen waarom we vaker moeten zoenen

zoenen is gezond

Bij mensen die kussen zijn daar meer gelijkenissen te ontdekken. «Eén koppeltje — Soko muzikante, red. Dat beweert althans Professor Mahiban Thomas van het Australische Royal Darwin Hospital. Je gebruikt ongeveer 30 spieren als je aan het zoenen bent. Er worden diverse stofjes geactiveerd die er voor niet alleen voor zorgen dat je je fijn en verliefd voelt, maar ook lichamelijk heeft het voordelen. De tong en de lippen spelen een belangrijke rol naar beide toe.

Next

Gezondheidsnet

zoenen is gezond

De mens probeert via deze weg in de geborgenheid van de ander te komen. Niets helpt beter dan een lekkere zoen. Het is duidelijk wat de evolutionaire noodzaak is van de speekseluitwisseling die tijdens zoenen plaatsvindt: tongzoenen verhoogt je weerstand. Deze 2 vrijwilligers werd gevraagd om elkaar te zoenen in het openbaar, iets dat bovendien ook nog werd uitgezonden via Facebook Live. Wie er dus volledig in opgaat, speelt net wat calorieën kwijt.

Next